σχετικά με εμάς

λίγα λόγια για το Milk Paint

missmustardseed-26

Το Milk Paint είναι φυσικό χρώμα σε μορφή πούδρας, βασισμένο σε μια αρχαία συνταγή, που περιέχει μόνο 5 βασικά συστατικά : πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη), κιμωλία, ασβεστόλιθο, άργιλο και φυσικές χρωστικές ουσίες. Το Milk Paint είναι ιδανικό για ξύλο και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μιας και όταν εισχωρήσει στην επιφάνεια το χρώμα δεν κάνει κρούστα οπότε δεν θα ξεφλουδίσει ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι μια φυσική στρώση χρώματος που επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε επιφάνειες τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Είναι ιδανικό για βαφή ξύλου, σοβά, γυψοσανίδας και οποιοδήποτε άλλο πορώδες υλικό. Οι ιδιότητές του αυτές το καθιστούν το μοναδικό χρώμα που μπορεί να αποδώσει την τεχνική της αυθεντικής παλαίωσης, λεγόμενης και “chippy look”. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό και δεν περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs).

Αν προσθέσετε το Bonding Agent στο χρώμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Μilk Paint σε ακόμη περισσότερες επιφάνειες, όπως βαμμένα ή λουστραρισμένα έπιπλα, μελαμίνες, κεραμικά πλακίδια, μέταλλο, γυαλί κ.λπ.

ssBg

λίγα λόγια για τη Marian “Miss Mustard Seed”

marian

Foto Brianna Wilbur

H Marian επίσης γνωστή και ως “Miss Mustard Seed” είναι ένα κορίτσι που αγαπά να ζωγραφίζει και να δίνει ζωή σε παλιά έπιπλα, σκέφτηκε λοιπόν ότι θα ήταν εκπληκτικό να δημιουργηθεί μια σειρά από Milk Paint σε χρώματα που αγαπά και διάλεξε η ιδια ένα  προς ένα.Ετσι γεννήθηκε η  για την σειρά Miss Mustard Seed’ s Milk Paint. Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή ιδέα, εξελίχθηκε σε μια πλήρη σειρά προϊόντων που διανέμονται σε πάνω από 200 σημεία λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία.
Εκτός από την δημιουργία μια σειράς χρωμάτων Milk Paint και άλλων προϊόντων, η Marian είναι επίσης ο συγγραφέας της Miss Mustard Seed, ένα DIY Blog / Home Decor, μία ανεξάρτητη συγγραφέας για το HGTV.com, μίας έμπορος αντικών, και η συγγραφέας του βιβλίου Inspired You (που δημοσιεύθηκε από τον Thomas Nelson, Νοέμβριος 2012). Το σπίτι και το blog της έχουν παρουσιαστεί στο Flea Market Style, στο Women’ s Day, στο Better Homes & Gardens, στο Fresh Style, στο Make It Over, στο Romantic Home και στο Flea Market Finds με τον Matthew Meade αλλά και στο Cottages & Bungalows και στο the Nate Berkus Show. Ζει κοντά στο Gettysburg με την οικογένειά της και τη συντροφιά των ζωγραφισμένων της επίπλων.

ssBg

λίγα λόγια για την εταιρία Homestead House Paint

Η Homestead House Paint Company, ο αποκλειστικός κατασκευαστής του Miss Mustard Seed’ s Milk Paint, έχει ως βάση το Toronto, Ontario στο Καναδά και έχει μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει μή τοξικά χρώματα υψηλής ποιότητας από το 1988. Τα προϊόντα τους έχουν παρουσιαστεί στο CityLine, το HGTV, το Ecoholic Home, το Edifice Magazine, το Style at Home, το Canadian Woodworking and Home Improvement, το Canadian Homes and Cottages και το Canadian Home and Country.

 

Bewaren