Bonding Agent

Bonding Agent

Το Bonding Agent επιτρέπει στο Milk Paint να απορροφάται από μέταλλο, γυαλί και από ήδη βαμμένες επιφάνειες με χρώμα,λούστρο ή βερνίκι, μελαμίνες κ.α. Είναι ένα υδατοδιαλυτό ακριλικό γαλάκτωμα.

bonding-agent-250-ml-miss-mustard-seed

Η χρήση του προϊόντος: Ανακατεύουμε καλά πριν τη χρήση. Για καλύτερη απορρόφηση από την επιφάνεια, γυαλοχαρτάρουμε την επιφάνεια απαλά. Πάντα ελέγχουμε την επιφάνεια πριν τοποθετήσουμε το γαλάκτωμα (ειδικά στις μεγάλες επιφάνειες).

Χρήση με Milk Paint: Προσθέτουμε ένα μέρος bonding agent  σε  δύο μέρη έτοιμου χρώματος milk paint, που έχουμε ήδη ανακατέψει με νερό.Η σειρά είναι: Νερό και χρώμα, ανακάτεμα και μετά προσθέτουμε το bonding agent. Για μεγαλύτερη απορρόφηση και προσκόλληση στην επιφάνεια μπορούμε να προσθέσουμε ίσα μέρη χρώματος και γαλακτώματος. Για καλύτερα αποτελέσματα προσθέτουμε bonding agent  κάθε στρώση χρώματος.
Χρήση ως βάση (primer) σε υδατοδιαλυτά χρώματα : Περνάμε με μία λεπτή στρώση γαλακτώματος την επιφάνεια με ένα πινέλο ή ένα μικρό ρολό. Περιμένουμε δύο ώρες και μετά εφαρμόζουμε το χρώμα στην επιφάνεια.

Καθαρίζουμε τα πινέλα και τα εργαλεία μας με ζεστό νερό και τα δεν αφήνουμε το γαλάκτωμα να στεγνώσει πάνω τους.